ha
ha2
ha-3
ha4

produk

langkung >>

tentang Kami

212

naon urang ngalakukeun

Hangzhou HEO Technology Co., LTD parantos komitmen pikeun Ngalaksanakeun, Ngembangkeun sareng Ngasilkeun Kasét Tés In-Vitro Diagnostic (IVD) sareng Instrumén Médis sanés salami 10 taun ka pengker.

Kami Suksés netepkeun hubungan bisnis anu saé pisan sareng 60 nagara deui di panjuru dunya, sapertos Asia Tenggara, Éropa, Amérika Latin, Amérika Kidul, nagara-nagara Afrika sareng sajabana Perusahaan kami ngalangkungan daérah langkung ti 3000 méter pasagi lokakarya. Kami gaduh pabrik percobaan anu disahkeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba Nasional sareng pemurnian C-grade 1100 méter pasagi lokakarya. Kusabab didirikeun taun 2011, urang mimitian fokus kana kaamanan pangan sareng panilitian, pamekaran Di-Vitro Diagnostic Reagents, sareng kami leres-leres nuturkeun sareng ISO13485 sareng ISO9001 dina sistem manajemen kualitas sareng sadaya prosedur produksi.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual

aplikasi

  • 500 500

    Cekap

  • 1000,0000 1000,0000

    Jumlah

  • 20 20

    Gawé babarengan

  • 24 24

    jam operasi

  • 35 35

    Patokan

wartos

Kualitas Anu Saé ngadominasi Masa Depan!

Seueur Nagara di Uni Éropa parantos ngaluncurkeun vaksinasi COVID-19

Hiji lalaki umur 96 taun cicing di panti jompo di Spanyol parantos janten jalma munggaran di nagara éta anu nampi vaksin ngalawan coronavirus énggal. Saatos nampi suntikan, sepuh éta nyarios yén anjeunna henteu raoseun. Monica Tapias, saurang wali ti panti jompo anu sami anu terasna divaksinasi ...

Seueur Nagara di Uni Éropa parantos ngaluncurkeun vaksinasi COVID-19

Hiji lalaki umur 96 taun cicing di panti jompo di Spanyol parantos janten jalma munggaran di nagara éta anu nampi vaksin ngalawan coronavirus énggal. Saatos nampi suntikan, sepuh éta nyarios yén anjeunna henteu raoseun. Monica Tapias, saurang wali ti panti jompo anu sami anu terasna divaksinasi ...
langkung >>

Dinten ngawangun liga

Dina raraga ngeuyeuban waktos luang karyawan, ngagentoskeun tekanan padamelanana, sareng masihan aranjeunna kasempetan pikeun bersantai saatos damel, Hangzhou Hengao Technology Co., Ltd. ngayakeun kagiatan ngawangun tim tanggal 30 Désémber 2020, sareng 57 padamel parusahaan ilubiung dina kagiatan ieu. Aft ...
langkung >>

Bakal variasi virus corona

Virus Novel Corona parantos dilaporkeun di Inggris, Afrika Kidul sareng Nigeria ti saprak Désémber. Seueur nagara di sakumna dunya ngaréspon gancang, kalebet ngalarang penerbangan ti Inggris sareng Afrika Kidul, sedengkeun Jepang ngumumkeun éta bakal ngagantungkeun pangakuan asing ti Senén. Numutkeun ka ...
langkung >>